• +38 067-500-40-22 – ресторан
    (з 11-00 до 23-00)
  • +38 044-354-14-70 – готель
  • +38 067-500-07-17 – спорт

Текст бенкетні зали

 
До Ваших послуг закриті бенкетні зали місткістю до 200 персон, а також відкритий майданчик 2,7 га для проведення open-air заходів до 5000 осіб!
Середній бенкетний чек: від 700грн/ос.

Організація заходів: +38 095-275-93-53

Замовити бенкет у ресторані – процес тривалий та відповідальний. Важливо і ресторан обрати «правильний», і страв замовити в міру, і розваги, і підрядчиків, і за рамки бюджету не вийти… і щоб начальнику сподобалось.

Ідея. Інколи концепція свята готова заздалегідь, а буває так, що сам заклад дає підказку, яку обрати тему для проведення бенкету в ресторані.

Ресторан. Величезний на перший погляд вибір бенкетних зал у Києві можна суттєво звузити, врахувавши деталі, що мають принципове значення саме для Вашого свята. Наприклад, Ви не любите сидіти в одній залі з іншими гостями, а певна кількість ресторанів не може похвалитись наявністю окремих зал для бенкетів, як для великих, так і малих компаній. Тому варто з’ясувати, чи є в ресторані бенкетна зала на 20 осіб чи на 200. Рекомендується звернути увагу на ціни та що означає поняття «оренда бенкетної зали»: мінімальну суму замовлення чи оренду власне площі (тобто квадратних метрів) . Новорічний бенкет у ресторані передбачає відповідне оформлення зали та наявність ялинки. Деякі ресторани Києва беруть на себе ці турботи та завчасно готують бенкетну залу, що значно скорочує бюджет заходу, власне як і дозвіл привезти свій алкоголь на свято, а не закуповувати за прасом ресторану. Приємним бонусом стане відсутність усе більш популярного податку на пляшку cork fee та нічного тарифу.

Варто звернути увагу на графік роботи закладу. Завершення свята о 23:00 у зв’язку з закриттям ресторану також не додасть «галочок» на його користь.

Меню. Для бенкету меню складається індивідуально, з урахуванням ваги страв на одну особу та рівномірним розподілом холодних та гарячих страв. Надмірна кількість холодних закусок напевне «не залишить місця» для основних страв. Ставка на «гаряче» може стати причиною напівпустих столів на початку заходу та швидкого сп’яніння гостей.

Готель. Досить важлива деталь, окрім бенкетної зали ресторану ,особливо якщо серед запрошених присутні гості з інших міст. Можливість відпочити після подорожі значно додасть позитиву та гарного настрою.

І наостанок, яку бенкетну залу Києва чи бенкетну залу за містом Ви б не обрали, ми бажаємо, щоб Ваше свято було проведено на високому рівні та надовго залишилось у пам’яті як одне з найкращих.

Організація конференцій: +38 (095) 275 93 53



 
Закрити

Вам передзвонити? Введіть необхідну інформацію для зв'язку з вами

 
Закрити

Забронювати столик або бенкет

Телефон:*
Дата:*
 
 
Закрити